Ca in Romexterra

Sunt aproape sigur ca in 2006 in MKB ROMEXTERRA BANK, managerii bancii aveau cunostinta si urmareau tot ce faceau angajatii de la Brasov in folosul bancii si in defavoarea unor fraieri de clienti, la fel ca in cazul Societe Generale.

ZIUA ONLINE – ECONOMIC – miercuri, 19 noiembrie 2008

 

Cazul Kerviel: Managerii Societe Generale erau la curent cu operatiunile angajatului lorCu o zi inainte de ultima audiere a deja celebrului trader francez Jerome Kerviel, acuzat ca a provocat Societe Generale pierderi de 4,9 miliarde de euro, mai multe informatii contrazic teza oficiala a bancii franceze, informeaza hotnews.ro, citand blogul lui Dap Popa. „Toata lumea, inclusiv sefii, stiau ceea ce facea Jerome”, spun unii dintre fostii sai colegi, angajati ai bancii si care ar putea aparea maine in instanta. Potrivit acestora, Kerviel se folosea si de sistemul ClickOptions (o activitate gestionata tot de Socgen, care propunea persoanelor fizice sa speculeze pe optiuni), pentru a-si masca pierderile. Potrivit acelorasi surse, superiorii traderului francez erau la curent cu operatiunile angajatului lor, lucru negat vehement de oficialii bancii.

Aceiasi fosti colegi povestesc ca a devenit o obisnuinta ca la final de an traderii sa-si mascheze rezultatele, ”trecandu-le” in anum urmator.

Jerome Kerviel risca 5 ani de inchisoare, fiind acuzat de abuz de incredere, intrarea frauduloasa intr-un sistem informatic, in vreme ce asistentul sau, Thomas Mougard, e acuzat de complicitate.

 

A.E.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=16275&data=2008-11-19

1 Responses to Ca in Romexterra

  1. best iptv spune:

    Hi
    Nice share.
    In my opinion the most stable cccam are those from getiptv.org
    I would like your feedback
    Thanks

Lasă un comentariu